Mina 4 favorit vandrarhem i Boston

Postat: 04/08/22 | 8 april, 2022

Med sina historiska koloniala byggnader, Die-Hard Sports fans, och livligt nattliv, är Boston en av mina favoritstäder i USA (och jag säger inte bara det eftersom det är där jag växte upp!).

Boston har varit en kommersiell nav med tanke på att 1700-talet och håller en viktig plats i amerikansk historia. Efter Boston Tea-festen 1773 blev det ett viktigt bastion av stöd för det amerikanska självständighetskriget. Även idag är staden full av historien och har mycket att erbjuda. Det är ett måste-besöka destination för någon individ som vill förstå rötterna i moderna Amerika.

Eftersom det inte är det mest budgetvänliga destinationen, kommer budgetmedvetna resenärer och backpackers förmodligen att vilja spara pengar men de kan. Det indikerar att hitta budgetvänligt boende.

Som många amerikanska städer har Boston inte massor av vandrarhem. Men de som det har är moderna, rena, säkra och sociala för det mesta.

Det sagt, det finns många saker att tänka på när du väljer ett vandrarhem. De fyra bästa när de väljer det bästa vandrarhemmet i Boston är:

Plats – Boston är en storstad och det kan ta lite tid att komma runt. Välj en plats som är centralt för de platser och nattliv du vill se. Alla vandrarhem som tillhandahålls här är på centrala platser.

Pris – I Boston får du verkligen vad du betalar för, så om du väljer en riktigt billig, kommer du förmodligen att få ett vandrarhem som är litet, trångt och erbjuder inte en fantastisk service.

Bekvämligheter – Varje vandrarhem i staden använder gratis Wi-Fi, och mycket har en kostnadsfri frukost, men om du vill ha mycket mer än det, var noga med att göra din forskning för att hitta det vandrarhem som bäst uppfyller dina behov!

Personal – Alla vandrarhem som erbjuds här har fantastisk personal! De är otroligt vänliga och kunniga. Även om du inte hamnar på en av de platser som anges nedan, var noga med att leta upp recensioner för att se till att du hamnar någonstans där personalen är värdefull och vänlig! De kan göra eller bryta ett vandrarhem!

För att hjälpa dig att planera din resa, här är min lista över vandrarhem i Boston som jag gillar mest. Om du inte vill läsa den längre listan nedan är följande vandrarhem det bästa i varje kategori:

Bästa vandrarhem för budgetresenärer: Hej Boston
Bästa vandrarhem för digitala nomader: Hej Boston
Bästa vandrarhem för familjer: Liberty Fleet of Tall Ships
Bästa vandrarhem för solo kvinnliga resenärer: Hej Boston
Bästa vandrarhem för fester: Hej Boston
Bästa övergripande vandrarhem: Hej Boston

Vill du ha specifikationer för varje vandrarhem? Här är min detaljerade lista över de bästa vandrarhemmen i Boston:

Prislegend (per natt)

$ = Under $ 50 USD

$$ = $ 50-60 USD

$$$ = Över $ 60 USD

1. Hej Boston

Hej Boston är det bästa vandrarhemmet i stan. Den använder både samma kön och blandade sovsalar, och varje säng är utrustad med en hylla, utlopp och en skåp. De privata rummen är moderna och har mycket mer av ett hotell känns till dem; De har också med tv och ett badkar (vilket huvudsakligen är oerhört i ett vandrarhem).

Vandrarhemmet har också ett exceptionellt kök för att laga egna måltider och ett gemensamt rum med TV, biljardbord och ett piano. De organiserar också kostnadsfria stadsutflykter och värdmiddagar, bland andra aktiviteter. Det är ett mycket socialt vandrarhem.

Hej Boston ligger nära Freedom Trail, Boston Common, och Chinatown. Många mer attraktioner, som Campus av Harvard och MIT, är en endast få t (tunnelbana) stannar bort.

Hej Boston på en blick:

$

Organiserar massor av aktiviteter

Kvinna-endast sovsalar för extra integritet och säkerhet

Bra ställe att träffa andra resenärer

Sängar från $ 47 USD, privata rum från $ 157 USD per natt.

Boka Hej Boston här!

2. Hittade Hotel Boston Common

Hittade Hotel Boston Common är ett av de äldsta hotellen i staden. Renoverat år 2018 har det mycket mycket mer av ett hotell känns till det. Det finns inte ett gemensamt rum eller kök, så det är inte lätt att träffa andra resenärer här, och rummen här är små (några av de privata rummen har knappast tillräckligt med utrymme för sängen).

Men det är en kort promenad till Boston gemensam och den offentliga trädgården och har gott om restauranger, barer och klubbar i närheten. Det är också bara över ett kvarter från tunnelbanan, så det är lätt att komma till andra attraktioner i stan.

Om du vill ha en plats som är tyst, snyggt, bekvämt och inte särskilt socialt, bokar du din vistelse här.

Hittade Hostel Boston en överblick:

$$$

Ren, Modern Hotel Vibe

Tyst atmosfär (så du får en bra sömn)

Bra läge nära Boston Common

Sängar från $ 74 USD, privata rum från $ 237 USD per natt.

Boka hotell Boston Vanligt här!

3. Boston Homestel

Boston Homestel ligger i ett gammalt hus några miles utanför stadens centrum (men nära JFK-biblioteket), använder Boston Homestel grundläggande rum och sovsalar. Rummen här är rena och ljusa men har inte mycket för dem. Sängarna är inte de mest bekväma, men det tysta läget gör det mycket lättare att somna än i andra vandrarhem i hjärtat av staden.

Vandrarhemmet har ett gemensamt rum och ett litet kitChen, men inte mycket mer. Det är ett lugnt vandrarhem, så kom inte till Boston Homestel som förväntar sig en fest.

Boston Homestel på en blick:

$$

Lugnt område så du får en respektabel sömn

Ryggatmosfär

Inte otroligt socialt (ingen fest)

Sängar från $ 50 USD, privata rum från $ 105 USD per natt.

Boka Boston Homestel här!

4. Liberty flotta av långa fartyg

Tillgänglig från juni till september, det här är lätt den coolaste platsen att bo i staden: ett funktionellt segelbåt, Liberty Clipper. Det är ett trä med tre mast med avkopplande stugor för uthyrning. Medan rummen är små är erfarenheten till skillnad från allt annat Boston har att erbjuda.

Handdukar och sängkläder ingår, och varmt vatten är rikligt. Det finns dock ingen Wi-Fi, och du måste lämna skeppet under dagen. Men om du försöker hitta en speciell upplevelse, är det svårt att slå. Det är också ett fantastiskt val för par.

Liberty Fleet på en blick:

$$

Perfekt för par / familjer

Super special boende

Stugor från $ 60 USD per natt.

Boka din vistelse på Liberty Fleet of Tall Ships!

***
Oavsett om du vill bo i hjärtat av staden eller i mycket mer tyst boende Dessutom har Boston något för dig. Medan de berget budgetmässiga alternativen är begränsade, kommer inte faciliteterna på de bättre vandrarhemmen att du vill ha.

Även med förekomsten av Airbnb här är vandrarhemmet fortfarande det billigaste boendealternativet. Var noga med att boka tidigt och du kan hitta en säng, träffa nya resenärer och spara lite pengar i processen!

Boka din resa till Boston: logistiska idéer och tricks
Boka ditt flyg
Använd Skyscanner eller Momondo för att hitta en billig flygning. De är mina två favorit sökmotorer eftersom de söker webbplatser och flygbolag runt om i världen så du vet alltid att ingen sten är obestämd. Börja med Skyscanner först men eftersom de har störst räckvidd!

Boka ditt boende
Du kan boka ditt vandrarhem med Hostelworld eftersom de har störst inventering och bästa erbjudanden. Om du vill stanna någon annanstans än ett vandrarhem, använd booking.com eftersom de konsekvent returnerar de billigaste priserna för pensionat och billiga hotell.

Glöm inte reseförsäkring
Reseförsäkring kommer att säkra dig mot sjukdom, skada, stöld och avbokningar. Det är detaljerat skydd om allting går fel. Jag går aldrig på en resa utan det som jag måste använda det många gånger tidigare. Mina favoritföretag som erbjuder den bästa servicen och värdet är:

Säkerhetsvinge (för alla under 70)

Försäkra min resa (för dem över 70)

Medjet (för ytterligare repatriering täckning)

Letar du efter de bästa företagen att spara pengar med?
Kolla in min resurssida för de bästa företagen att använda när du reser. Jag listar alla som jag använder för att spara pengar när jag är på vägen. De kommer att spara pengar när du reser också.

Vill du ha mer information om Boston?
Be sure to check out our robust destination guide to Boston for even a lot more planning tips!

Photo credits: 2 – HI Boston, 3 – found hotel Boston Common, 4 – Boston Homestel, 5 – liberty Fleet of tall Ships

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *