TNN: Resande Kambodja av TUK-TUK

Inlagd: 11/4/2021 | 4 november 2021
Att resa genom Kambodja är fantastiskt. Men att resa genom landsbygden i Kambodja bakom affären med en verklig tuk-tuk är spännande!

Vågar någon att kalla dig “oöverträffad” efter att du har slutfört en sådan prestation!

Endast en handfull människor deltar i Cambo Challenge – Supreme Kambodia Adventure Holiday for True Adventure Seekers – varje år. Sätt på av stor minoritet, detta äventyrslopp tar dig genom mestadels landsbygdskambodja och kör en tuk-tuk …

Hallå! Ledsen att avbryta men ….

Du verkar ha snubblat på en abonnent-endast artikel!

(Redan medlem? Logga in här.)

Denna korta artikel är uteslutande för medlemmar i Nomadic Matt Plus! NM+ är vår medlems enda program som ger läsare som dig själv tillgång till Perk -blogginlägg. Medlemmar får också helt gratis böcker, guideböcker, bloggkurser, tillgång till våra evenemang, händelse replays, månatliga giveaways, t-shirts, exklusiva pengarbesparande rabatter och mycket mer!

Som medlem i Nomadic Matt Plus får du inte bara massor av fördelar för att göra dina resor billigare men du hjälper oss att fortsätta skapa det omfattande reseinnehållet du älskar!

Bäst av allt, prenumerera på kostnader mindre än kostnaden för lunch!

Om du vill ha åtkomst till den här korta artikeln (såväl som 100+ andra artiklar som endast är medlem) och alla de andra anmärkningsvärda förmånerna, gå med Nomadic Matt Plus och börja få mycket mer ut av dina resor idag!

Läs mer

Logga in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *