TNNs december Book Club: “Conquiment Mountains” med författare Kristin Addis

Postat: 12/8/2021 | 8 december, 2021

Drömmer du om långt borta platser, nya sevärdheter, luktar, smaker, liksom äventyr som en solo kvinnlig resenär?

Har du planerat resan i en livstid, men efter att ha frågat din partner, syster, finaste vän, kusin och / eller gammal höginstitution klasskamrat, talar du knappt med längre, att ingen kan ta av på en resa med dig? Bekräver du om exakt hur du betalar för det, att du kommer att vara ensam, liksom mest av allt, exakt hur du ska se till att du är säker?

Kris…

Hallå! Ledsen att avbryta men ….

Du verkar ha snubblat på en abonnent-endast artikel!

(Redan medlem? Logga in här.)

Denna korta artikel är enbart för medlemmar i Nomadic Matt Plus! NM + är vårt medlems enda program som ger besökare som dig själv få tillgång till till förmån för blogginlägg. Medlemmar får också gratis böcker, guideböcker, bloggkurser, få tillgång till våra evenemang, evenemangsreparationer, månatliga giveaways, t-shirts, speciella pengarbesparande rabatter, liksom mer!

Som medlem i Nomadic Matt Plus får du inte bara massor av fördelar med att göra dina resor billigare men du hjälper oss att fortsätta producera det fördjupade resematerialet du älskar!

Bäst av allt, prenumerera på kostnader mindre än bekostnad av lunch!

Om du vill få tillgång till den här korta artikeln (såväl som 100 + andra medlems-bara artiklar) samt alla andra fantastiska förmåner, gå med i Nomadic Matt Plus och börja få mer ut ur dina resor idag!

Läs mer

Logga in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *