Nm + veckovis uppdatering: “Vad är det med tiden?” Edition

Postat: 4/17/22 | 17 april 2022

Hälsningar från Austin! Jag hoppas du mår bra. Här är vi praktiskt taget i slutet av april, och, som jag säger ofta när jag skriver dessa uppdateringar, vart går tiden?

Egentligen har jag tänkt mycket om tid senast: hur mycket jag har, hur jag använder det, och om jag är nöjd med vad jag gör.

Det finns många rörliga delar i mitt liv bäst nu: Travelcon, gruppresor (mer på det nedan), en ny version av TNN som kommer, en ny bok i verk och bara tryin …

Hallå! Ledsen att avbryta men ….

Du verkar ha snubblat på en abonnent-endast artikel!

(Redan medlem? Logga in här.)

Denna korta artikel är uteslutande för medlemmar i Nomadic Matt Plus! NM + är vårt medlems enda program som ger läsare som dig själv tillgång till Perk Blog Inlägg. Medlemmar får också helt gratis böcker, guideböcker, bloggkurser, tillgång till våra evenemang, händelse replays, månatliga giveaways, t-shirts, exklusiva pengarbesparande rabatter och mycket mer!

Som medlem i Nomadic Matt Plus får du inte bara massor av förmåner för att göra dina resor billigare, men du hjälper oss att fortsätta skapa det omfattande reseinnehållet du älskar!

Bäst av allt, prenumerera på kostnader mindre än kostnaden för lunch!

Om du vill ha tillgång till den här korta artikeln (såväl som 100 + andra medlems-bara artiklar) och alla andra anmärkningsvärda förmåner, gå med i Nomadic Matt Plus och börja få mycket mer ut ur dina resor idag!

Läs mer

Logga in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *