NM + Regelbunden uppdatering: House Edition

Postat: 3/26/22 | 26 mars 2022

Hälsningar från Austin! Med tanke på att jag kom tillbaka från Mexiko, har livet varit en virvelvind. En hel del har inträffat med tanke på att jag senast skrev. Den här uppdateringen var verkligen menad att gå upp förra veckan men jag slutade med en sista minuten resa till New York City samt missade uppdateringen. (Förlåt för det!)

Så vad händer?

För det första, som någon som är främst ukrainsk, är jag djupt ledsen av vad som händer i mitt förfäder hemland. (Min fars sida av hushållet kom från en vil …

Hallå! Ledsen att avbryta men ….

Du verkar ha snubblat på en abonnent-endast artikel!

(Redan medlem? Logga in här.)

Det här inlägget är enbart för medlemmar i Nomadic Matt Plus! NM + är vårt medlems enda program som ger besökare som dig själv få tillgång till till förmån för blogginlägg. Medlemmar får också gratis böcker, guideböcker, bloggkurser, få tillgång till våra evenemang, händelsespel, månatliga giveaways, t-shirts, speciella pengarbesparande rabatter, liksom mer!

Som medlem i Nomadic Matt Plus får du inte bara massor av fördelar med att göra dina resor billigare men du hjälper oss att fortsätta producera det grundliga resematerialet du älskar!

Bäst av allt, prenumerera på kostnader mindre än bekostnad av lunch!

Om du vill få tillgång till det här inlägget (såväl som 100 + andra medlems-bara artiklar) samt alla andra fantastiska förmåner, gå med i Nomadic Matt Plus samt börja få mycket mer ut ur dina resor idag!

Läs mer

Logga in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *