Getten ger bort ett $ 100 Amazon presentkort!

Det har varit en hel del giveaways på vår webbplats på sistone, men de var mestadels anpassade mot bara våra läsare från USA! Vi har varit väldigt dåliga om att utesluta alla våra andra enastående läsare från alla hörn av världen, så vi fattade ett beslut att skapa en giveaway för alla, från alla länder.

Vi är personligen (av våra egna fickor) som ger bort ett $ 100 USD presentkort från Amazon som ett tack för att du följer oss i år? Utan dig skulle det inte finnas några getter på vägen!

Tävlingen kommer att löpa från den 14 december – 29 december (2 veckor).

Så, vad måste du göra för att vinna? Det är enkelt. Du kan göra en, eller båda följande:

1. Kolla in oss på Facebook och “som” Vår sida, eller kommentera ett inlägg som vi nyligen har delat där.

2. Följ oss på Twitter.

Använd den här rutan för att ange:

en rafflecopter giveaway
Observera att du kan köpa din post, efter att du har kollat ​​på oss på Facebook och / eller följ oss på Twitter, måste du klicka där det står “Jag besökte” eller “Jag följer”, som visas här :

För Facebook, klicka på “Jag besökte”:

För Twitter, klicka på “Jag följer”:

Lycka till alla och igen, tack så mycket för ditt ständiga stöd och för att vara en del av vår resa. Vi uppskattar det verkligen ?

Här är en glad och hälsosam 2017!

Nick & Dariece

Gilla det här inlägget? Stift det!

Ansvarsbegränsning: Getter på vägen är en Amazon Associate och även en affiliate för några andra återförsäljare. Detta indikerar att vi tjänar provisioner om du klickar på länkar på vår blogg och köp från dessa återförsäljare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *