NM+ Regelbunden uppdatering 7/10/21: Kreta utgåva!

Hej från Kreta! Jag har älskat den här ön. Det är fantastiskt. Sedan min senaste uppdatering tillbringade jag en vecka i Santorini och har nu varit på Kreta under den senaste veckan. Jag har ytterligare 3 dagar här innan det är tillbaka till Aten.

Kreta är otroligt. Jag har velat hitta här sedan jag var tonåring. Tillbaka i dessa dagar, när jag verkligen var i historien, började jag kolla in en hel del böcker om minoiska civilisationen. Minoanerna var den äldsta civilisationen i regionen och var så avancerade att de hade Sewe …

Hallå! Ledsen att avbryta men ….

Du verkar ha snubblat på en endast prenumerantartikel!

(Redan medlem? Logga in här.)

Den här artikeln är enbart för medlemmar i Nomadic Matt Plus! NM+ är vår medlems enda program som ger besökare som dig själv får tillgång till för att gynna blogginlägg. Medlemmar får också gratis böcker, guideböcker, bloggkurser, få tillgång till våra evenemang, evenemangsuppspelningar, månatliga giveaways, t-shirts, speciella pengarbesparande resorrabatter samt mer!

Som medlem i Nomadic Matt Plus får du inte bara massor av fördelar för att göra dina resor billigare men du hjälper oss att fortsätta producera det djupgående resematerialet du älskar!

Bäst av allt, att prenumerera kostar mindre än kostnaden för lunch!

Om du vill få tillgång till den här artikeln, såväl som 100+ andra artiklar som endast är medlem) samt alla de andra enastående förmånerna, gå med Nomadic Matt Plus samt börja få ut mer av dina resor idag!

Lär dig mer

Logga in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *