TNN: Kvinnor som reser Solo 101

Tror på att resa ensam som en solo -kvinnlig resenär men inte säker på var man ska börja?

Som kvinna bombarderas du regelbundet med motstridiga meddelanden om sanningen i den kvinnliga kvinnliga reseupplevelsen. En minut känner du dig påverkad av memoarer som Wild eller Eat Pray Love och nästa, du fångar vind av en spökande nyhetshistoria om en solo -resenär som attackerades utomlands.

Följ med oss ​​för en uppfriskande session som kommer att byta typiska myter om solo -resor för kvinnor, dela konkret t …

Hallå! Ledsen att avbryta men ….

Du verkar ha snubblat på en endast prenumerantartikel!

(Redan medlem? Logga in här.)

Det här inlägget är enbart för medlemmar i Nomadic Matt Plus! NM+ är vår medlems enda program som ger besökare som dig själv får tillgång till Perk -blogginlägg. Medlemmar får också gratis böcker, guideböcker, blogga kurser, få tillgång till våra evenemang, evenemangsuppspelningar, månatliga giveaways, t-shirts, speciella pengarbesparande resorrabatter samt mer!

Som medlem i Nomadic Matt Plus får du inte bara massor av fördelar för att göra dina resor mer överkomliga men du hjälper oss att fortsätta producera det grundliga resematerialet du älskar!

Bäst av allt, att prenumerera kostar mindre än kostnaden för lunch!

Om du vill få tillgång till det här inlägget (samt 100+ andra artiklar som endast är medlem) samt alla de andra anmärkningsvärda förmånerna, gå med Nomadic Matt Plus samt börja få mycket mer ut av dina resor idag!

Lär dig mer

Logga in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *