Cebu Pacific Promo: 11.11 Piso Sale

2020 • 9 • 9

Alla de största köpplattformarna har sina egna 11.11 -erbjudanden, men Cebu Pacific kommer inte att bli kvar. Fortfarande en del av deras Beryahero otroligt Seat Fest har landets ledande budgetplanflygbolag infört ytterligare en stor PISO -försäljning som täcker alla sina inhemska såväl som världsomspännande destinationer.

Från 11 till 13 november kommer kostnaden för baspris för vissa platser att reduceras till endast PHP 1! Inte beredd att flyga nu? Inga bekymmer, eftersom reseperioden är från 1 juli till 31 oktober nästa år! Just här är mycket mer detaljer.

Promotid: 11-13 november 2020
Reseperiod: 1 juli – 31 oktober 2021
Promo -kod: Ingen rabattkod behövs för denna försäljning.

Observera att de publicerade priserna endast är baspriser. Skatter, kostnader för bagagebidrag samt andra avgifter kommer ännu inte att läggas till.

Om du har en befintlig resefond kan du också använda det för att boka en plats.

Inhemska destinationer

Internationella destinationer

För att boka, besök: www.cebupacificair.com

Vilka flygningar har flest rabattstolar?

För att se antalet platser som erbjuds per rutt, se den här sidan på försäljningsdagen.

Förstå rabatter såväl som PISO -prisförsäljning

Flygbolagsrabatter är legitima. De försöker inte lura dig när de avslöjar en försäljning men du kan inte upptäcka någon typ av rabattstolar. Frågan är att det blir tuffare och tuffare att hålla dem eftersom otaliga människor skjuter på ett begränsat antal platser.

Om du har försökt få Cebu Pacific Rabattpriser men alltid slutar arbeta för att fastställa något, är det dags att sitta ner och inspektera om du gör det rätt. här är några tips!

Medan AirAsia vanligtvis krediteras för att revolutionera flygresor i Sydostasien, på Filippinerna, har den ära alltid hållits av Cebu Pacific Air.

Under den längsta tiden hade frasen prisvärd leverantör varit synonymt med Cebu Pacific. De kan till och med ha myntat termen “piso -biljettpris”, alla typer av omnämnanden som säkert kommer att få någon typ av budgetplan resenär upphetsade. I flera år har Cebu Pacific förflyttar sig bättre till mycket fler filippinare. Vi förstår detta sedan vår blogg, under de första åren, främst drivs av dessa PISO -priser!

Vi flög faktiskt Cebu Pacific på vår extremt mycket första resa som bloggare. Vi kunde hålla en turneringsbiljett från en av deras sittförsäljningar. Då fanns det inte så många extra avgifter. Rabattbiljetter då kostnader inte mycket mer än P100. Idag fortsätter Cebu Pacific sin sed att göra flygresor mycket billigare. Även om jag ofta upptäcker deras året runt Fares dyrare än andra flygbolag, vad jag gillar med CEB är att när de säger att de ger enorma rabatter, indikerar de det. De slår inte bara några hundra pesos samt telefonsamtal det en stor försäljning för PR. När de gör det gör de det med ett slag.

Om du har försökt få Cebu Pacific Rabattpriser men alltid slutar arbeta för att fastställa något, är det dags att sitta ner och inspektera om du gör det rätt. Men först, förstå exakt hur dessa försäljningar fungerar.

Endast ett begränsat antal platser säljs. Antalet platser på ett flygplan är inte oändligt. Förutom så mycket som vi vill att flygbolagen ska lägga dem alla till försäljning, kommer det bara inte att inträffa eftersom de kräver att göra en intäkter också! Om du är en enorm grupp så bra som du vill vara på exakt samma flygning, var du mycket tur med det.

Publicerade priser hänvisar vanligtvis endast till baspriser. Baspriser är kostnaderna för platsen, minus alla statliga skatter, terminalavgifter samt andra tillägg. Baspriser är den största delen av kostnaden som verkligen ligger inom flygbolagets kontroll. När Cebu Pacific säger Piso -pris, vad de indikerar är att baspriset endast är P1. Lägg till alla skatter såväl som andra avgifter, liksom det är det totala beloppet som du kräver att rensa upp till totalt din bokning.

Du kräver att vara tidigt. Det är allra första, allra första serveras. Även när försäljningsperioden varar ett antal dagar, förvänta dig inte att se rabattpriser de senaste dagarna. Möjligheter är att andra redan har bokat den värdefulla sätesmetoden före dig. Den stora nyheten är att Cebu Pacific nu gör tillkännagivanden.

Du kräver att vara snabb. Varje klient tillhandahålls endast en begränsad tid att boka per session. Den vissa platsen du ser kan vara borta på några minuter (eller sekunder).

Vara den allra första att förstå om sittförsäljning

Det allra första steget att ta en rabattpris är att förstå när försäljningen kommer att bli.

Som Cebu Pacific Air på Facebook. Sitsförsäljning avslöjas normalt på Facebook först.

Som den dåliga resenären på Facebook. Japp! Vi avslöjar alltid stora sätesförsäljningar såväl som rabatter, inte bara av Cebu Pacific men andra flygbolag också. Om du verkligen vill se till att du inte missar försäljningen, prioritera våra artiklar på ditt nyhetsflöde. Att göra det, jUST Se den dåliga resenärens FB -sida, svävar för att följa knappen. Välj först i listan över val som kommer att avslöjas.

Saker att förbereda före försäljningen

Att boka en rabattpris är som att gå i krig. Haha. Otaliga hungriga fyndgräsar kommer att kämpa för ett extremt begränsat antal platser. Var redo för strid!

En snabb, pålitlig webbanslutning. Ju snabbare anslutningen, desto bättre. Flygbolagets webbplatser tröga ner under försäljningen eftersom det stora antalet människor och att ha en sucky anslutning skulle göra saken värre. Lyckligtvis har Cebu Pacifics webbplats förbättrats dramatiskt under de senaste åren. Det är verkligen mycket mycket lättare att boka nu så bra som du kan se flera datum på en gång, till skillnad från tidigare. Till och med i höjden stunder händer downtimes sällan.

Ett Cebu Pacific Air/GetGo -konto. GetGo är Cebu Pacifics program för lojalitet/belöning, liksom att vara medlem har sina egna förmåner. Om du har ett GetGo -konto kommer du inte att kräva att du skriver dina personliga och kreditpoängkortsuppgifter när du bokar en flygning. Tiden är extremt avgörande under en platsförsäljning. Att ha ett konto kommer att spara tid och ansträngning. Vissa försäljningar är också speciella för GetGo -medlemmar; Vissa ger dem tidig får tillgång till eller tidig anmälan.

Dina resedetaljer. Din måldestination, resedatum och gynnad tid.

Dina plan B -detaljer. I situationen erbjuds ditt allra första alternativ inte längre, att ha en alternativ destination eller datum förberedd gör att processen går mycket smidigare. Det hjälper till att inspektera antalet tillgängliga rabattstolar. Listan publiceras normalt på rabattsidan på webbplatsen timmar innan den faktiska försäljningen. Detta hjälper dig att se vilka rutter som har mycket mer rabatterade platser, av detta skäl mycket fler möjligheter att få rabattbiljetter.

Din följeslagares personliga detaljer. Dessa inkluderar deras fulla namn såväl som födelsedatum. Vanligtvis är passnummer inte ett nödvändigt fält. Du kanske också frågar din kompis deras plats (gång eller fönster) samt måltidspreferenser i förväg.

Massor av tålamod. Att boka rabattflyg är inte lätt. Det kräver mycket tålamod såväl som beslutsamhet, Hahaha. När webbplatsolyckorna eller din anslutning fumlar, ge inte lätt upp. Håll bara ditt spelavtal med!

Hur man bokar med Cebu Pacific

Besök Cebu Pacific Airs officiella webbplats: www.cebupacificair.com.

Välj ditt ursprung, destination, resedatum och antal resenärer. Bok av små partier. Det här är en sak som jag har bevisat så många gånger. När du bokar för så många människor på en gång, skärmen inte på webbplatsen. Men när du bokar bara en eller två personer kan du ha exakt samma flygning (samma plan, exakt samma dag, exakt samma tid).

Klicka på Sök. Om det också finns många människor som kommer åt webbplatsen kommer du att bli ombedd att vänta.

Välj dina flyg. När du klarar det till resultatsidan kan du välja flygningen. Du kan också skanna andra datum. Den lägsta biljettpriset visas strax under datumet (TAB -etiketten). När du upptäcker en rabattpris på ett datum som du vill klickar du på kostnaden samt välj dina tillägg. Du kan välja att lägga till ett incheckningsbagagebidrag och/eller måltider. Klicka sedan på Fortsätt (den blå knappen på det nedre idealiska hörnet på skärmen).

Ange detaljerna för varje resenär. De kommer att kräva dina fullständiga namn, födelsedatum och nationalitet. Klicka på Fortsätt.

Välj dina tillägg. (frivillig). Dessa inkluderar extra bagagebidrag, sittpreferens, måltider samt försäkringsskydd (Travelsure). Klicka på Fortsätt.

Granska bokningsdetaljer.

Betala. Du kan betala med hjälp av kreditpoängkort, betalkort, PayPal, Alipay eller återbetalningscenter.

Obs: För vissa större försäljningar erbjuds inte återbetalningscentrumvalet den allra första dagen.

Det är allt! När återbetalningen accepteras får du resplanen och bekräftelsen i din e -post.

Fler idéer på YouTube ⬇

Relaterade inlägg:

Air Vanuatu: Fakta såväl som in-flyginfo

8 Insider Tips: Exakt hur man bokar PISO -biljettflyg effektivt

Cebu Pacific Discount & Piso Fare: Exakt hur man bokar effektivt

Philippine Airlines Promo: Exakt hur man bokar effektivt

Philippine Airlines: Lista över operativa flygningar för juni 2020

Philippine Airlines: Riktlinjer för övergångar och ankomster över hela världen

Philippine Airlines Mid-Year Sale 2020: Listning över täckta destinationer-Utökad!

2022 CEB otroligt pass: Exakt hur man köper & återlöser (Cebu Pacific)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *