TNN: Pinterest: Exakt hur man använder den för att växa din publik

Hej alla,

Är du en reseskapare som vill växa sin publik?

Har du någonsin undrat exakt hur du kan börja använda Pinterest för att dra in människor till ditt reseinnehåll?

Pinterest är ett kraftfullt verktyg.

I det här samtalet som leddes av Mohak Nahta, en av de allra första medlemmarna i produktteamet “Pinterest Creators”, kommer du att upptäcka exakt hur du använder Pinterest för att växa din publik och nå. Denna session är särskilt inriktad på resematerialskapare.

Det här samtalet uppfyllde av Q & A -funktioner t …

Hallå! Ledsen att avbryta men ….

Du verkar ha snubblat på en endast prenumerantartikel!

(Redan medlem? Logga in här.)

Den här artikeln är enbart för medlemmar i Nomadic Matt Plus! NM+ är vår medlems enda program som ger besökare som dig själv får tillgång till för att gynna blogginlägg. Medlemmar får också gratis böcker, guideböcker, bloggkurser, få tillgång till våra evenemang, evenemangsuppspelningar, månatliga giveaways, t-shirts, speciella pengarbesparande resorrabatter samt mer!

Som medlem i Nomadic Matt Plus får du inte bara massor av fördelar för att göra dina resor billigare men du hjälper oss att fortsätta producera det djupgående resematerialet du älskar!

Bäst av allt, att prenumerera kostar mindre än kostnaden för lunch!

Om du vill få tillgång till den här artikeln (samt 100+ andra artiklar som endast är medlem) samt alla de andra fantastiska förmånerna, gå med Nomadic Matt Plus samt börja få ut mer av dina resor idag!

Lär dig mer

Logga in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *