TNN: September Book Club “Turn Ideal at Machu Picchu” med författaren Mark Adams

Denna bok berättar om Adams berättelse om att grova den med Peru i bläddring av Inca -ruiner samt forntida städer medan de uppfyller arkeologen Hiram Binghams ursprungliga rutt. Boken lärde mig mycket om Peru, samt gjorde att jag påverkade att gå till en hel del de webbplatser som Adams utforskade på min nästa resa dit.

Liksom honom planerar jag helt att svänga åt höger. Det var den allra bästa resebilden som jag har checkat ut på ett tag och har påverkat mig att gå till en hel del av de off-the-beaten-banan som han gjorde i boken.

Få din kopia
Om du har…

Hallå! Ledsen att avbryta men ….

Du verkar ha snubblat på en endast prenumerantartikel!

(Redan medlem? Logga in här.)

Det här inlägget är enbart för medlemmar i Nomadic Matt Plus! NM+ är vår medlems enda program som ger besökare som dig själv får tillgång till bonusblogginlägg. Medlemmar får också gratis böcker, guideböcker, blogga kurser, få tillgång till våra evenemang, evenemangsuppspelningar, månatliga giveaways, t-shirts, speciella pengarbesparande resorrabatter samt mer!

Som medlem i Nomadic Matt Plus får du inte bara massor av fördelar för att göra dina resor mer överkomliga men du hjälper oss att fortsätta producera det grundliga resematerialet du älskar!

Bäst av allt, att prenumerera kostar mindre än kostnaden för lunch!

Om du vill få tillgång till det här inlägget (samt 100+ andra artiklar som endast är medlem) samt alla de andra fantastiska förmånerna, gå med Nomadic Matt Plus samt börja få mycket mer ut av dina resor idag!

Lär dig mer

Logga in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *