TNN: Ballin ‘på en budgetplan medan du bor utomlands

Hej alla,

Drömmer du om att bo utomlands? Har du någonsin velat handla för din regelbundna skapa på gatorna i Bangkok, Brasilien, Belize, Budapest eller Bali? Har du någonsin velat online i ett strandigt samhälle i Ghana, Guyana, Grenada eller Guatemala? Har du någonsin velat hoppa runt om i världen varje helg i ett annat land?

Men allvarligt, exakt hur kan du betala för att göra det?! Kräver du inte massor av pengar för att resa fritt?

Det korta svaret är “Nej”. Pengar bör inte vara din barriär för att resa. …

Hallå! Ledsen att avbryta men ….

Du verkar ha snubblat på en endast prenumerantartikel!

(Redan medlem? Logga in här.)

Det här inlägget är uteslutande för medlemmar i Nomadic Matt Plus! NM+ är vår medlems enda program som ger läsare som dig själv tillgång till för att gynna blogginlägg. Medlemmar får också gratis böcker, guideböcker, blogga kurser, få tillgång till våra evenemang, evenemangsuppspelningar, månatliga giveaways, t-shirts, exklusiva pengarbesparande resorrabatter samt mer!

Som medlem i Nomadic Matt Plus får du inte bara massor av förmåner för att göra dina resor mer överkomliga men du hjälper oss att fortsätta skapa det djupgående resematerialet du älskar!

Bäst av allt, att prenumerera kostar mindre än kostnaden för lunch!

Om du vill få tillgång till det här inlägget (samt 100+ andra artiklar som endast är medlem) samt alla de andra anmärkningsvärda förmånerna, gå med Nomadic Matt Plus samt börja få mycket mer ut av dina resor idag!

Lär dig mer

Logga in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *