TNN: Exakt hur man reser som en heltidslärare

resor är ett privilegium av så många skäl. Ekonomi är vanligtvis en stor bit av pusslet, men kostnader behöver definitivt inte vara en hinder för att resa. Som en heltids college-praktikant såväl som gradstudent kunde Nabila Ismail upptäcka metoder för att resa tack vare att upptäcka program, jobb, stipendier eller chanser utomlands samt att inse att resor inte behöver vara dyra.

Nabila från dos av resor tar oss exakt hur man hittar nya såväl som roliga metoder för att resa på en budget, exakt hur du gör din skidor …

Hallå! Ledsen att avbryta men ….

Du verkar ha snubblat på en endast prenumerantartikel!

(Redan medlem? Logga in här.)

Det här inlägget är enbart för medlemmar i Nomadic Matt Plus! NM+ är vår medlems enda program som ger besökare som dig själv får tillgång till Perk -blogginlägg. Medlemmar får också gratis böcker, guideböcker, blogga kurser, få tillgång till våra evenemang, evenemangsuppspelningar, månatliga giveaways, t-shirts, speciella pengarbesparande resorrabatter samt mer!

Som medlem i Nomadic Matt Plus får du inte bara massor av fördelar för att göra dina resor mer överkomliga men du hjälper oss att fortsätta producera det grundliga resematerialet du älskar!

Bäst av allt, prenumerera på kostnader mindre än bekostnad av lunch!

Om du vill få tillgång till det här inlägget (samt 100+ andra artiklar som endast är medlem) samt alla de andra anmärkningsvärda förmånerna, gå med Nomadic Matt Plus samt börja få mycket mer ut av dina resor idag!

Lär dig mer

Logga in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *