Magic Ears Review: Tjäna $ 26/timme online som engelsklärare

Uppdatering augusti 2021: Kina har ändrat sin policy som rör utländska engelska lärare. Detta indikerar att magiska öron tyvärr inte anställer just nu. Vi kommer att uppdatera det här inlägget när vi hör mer. Här är strömmen från Guardian:

”Den 23 juli släppte Kinas högsta styrande organ, statsrådet, nya politik som hindrar vinstdrivande företag från handledning i kärnplanerna och utländska investeringar i sådana företag.

Steget tillkännagavs delvis som ett mått för att minimera trycket på föräldrar och studenter inom Kinas hyperkonkurrenskraftiga utbildningsområde. ”

I denna Magic Ears -granskning låter jag dig veta exakt hur det är att arbeta för det här företaget. Jag måste veta, jag har varit en Magic Ears -lärare i tre år nu och har undervisat över 4 000 klasser!

Dessutom har jag varit involverad i massor av andra roliga sekundära jobb som utbildningsmedarbetare, intervjuat kandidater, betatestlektioner och värd för live-show för Magic Ears-prenumeranter med hela familjen som medstjärnor.

Att undervisa engelska online har blivit populärt eftersom mycket fler människor (som jag) arbetar hemifrån. Magiska öron har varit en sådan välsignelse inte bara för mig, utan för hela min familj.

I denna Magic Ears -granskning kommer jag att dela krav, betala, timmar, för- och nackdelar och hur man ansöker om att bli en Magic Ears -lärare.

Innehållsförteckning
Vad är magiska öron?
Vilka är kraven på Magic Ears för att bli lärare?
Hur mycket betalar magiska öron?
Hur kan jag maximera mina inkomster på magiska öron?
Vilka material behöver jag för magiska öron?
Hur många timmar kan jag arbeta på Magic Ears?
Hur ansöker jag om magiska öron?
Hur ser intervjuprocessen för Magic Ears?
Magic Ears Review: Min förstahandsupplevelse
Magic Ears Review: proffsen
Magic Ears Review: The Cons
Är magiska öron passform för dig?

Vad är magiska öron?

Magic Ears är ett Peking-baserat innovativt online-engelska lärande företag för studenter i åldrarna 4-12.

Startade 2016 fokuserar Magic Ears på att minska utbildningsgapet för mindre privilegierade barn i Kina genom sin prisvärda, multistudentplattform.

Undervisning i fonetik – Hur man uttalar bokstaven “N” och “M”
Magiska öronlärare hjälper till att öppna dörrar för barn att bli de första i sina familjer som går på college, för att få en fördel i en allt mer konkurrenskraftig värld och att få kontakt med andra kinesiska studenter över hela världen.

Som en Magic Ears-lärare undervisar du upp till 4 elever per 25-minuters klass och kanske inte ser samma student två gånger.

Bokningar bekräftas av Magic Ears -systemet dagligen för nästa dags klasser (Peking Time).

Det finns inga månatliga undervisningsminimum heller och du får fyra gratis avbokningar per månad, vilket indikerar att du kan njuta av största flexibilitet med ditt schema!

Vilka är kraven på Magic Ears för att bli lärare?

Magiska öronkraven är följande:

Var en modersmål från USA, Kanada, Storbritannien, Australien, Sydafrika eller Nya Zeeland

Håll en kandidatexamen (eller högre), eller vara i aktiv strävan efter en kandidatexamen

Håll en 120-timmars ESL-certifiering*

Ha rätt utrustning (dvs dator, kamera, headset) och en stark internetanslutning (Cabled Connection Preferred)

Har erfarenhet av att arbeta med barn i viss kapacitet

Slutför en bakgrundskontroll

*Magic Ears använder en helt ackrediterad 120-timmars ESL-certifieringskurs som är både TESOL & TEFL godkänd för bara $ 20. Sökande är dock inte skyldiga att använda detta program för att få sin certifiering. Jämför 120 TEFL -kurser här.

Applicera på magiska öron

Hur mycket betalar magiska öron?

Magic Ears -lönen räknas ut under kontraktsunderskriftsfasen där du kanske kan diskutera din ränta beroende på dina kvalifikationer.

Om du har en kandidatexamen eller högre i engelska undervisning i engelska, utbildning i barndomen eller specialundervisning och/eller har erfarenhet av att lära ut kinesiska studenter med andra företag, kan du kvalificera dig för en högre lön.

Beroende på dina kvalifikationer kan du tjäna upp till 24 USD per timme (inklusive bonusar) på ditt första kontrakt. The maximum pay any Magic Ears teacher can earn with bonuses is $26 USD per hour.

Magic Ears pay is issued on the 10th service day of each month for the previous month’s earnings.

You can opt to be paid by means of PayPal or wire transfer, the latter of which you are responsible for covering any fees charged by your bank for receiving the funds.

How Can I Maximize My incomes at Magic Ears?

As one of the higher-paying online ESL companies on the market, Magic Ears uses a number of opportunities to maximize your earnings.

Available Bonuses

For regular (a.k.a. main Course) classes, you can earn:

$1 per class taught for canceling fewer than 21 classes within 24 hours of class in a calendar month, and coming to least 2 minutes prior to class.

$1 per class taught for opening at least 60 height Time slots per month.

For standby clasSES, du kan tjäna:

$ 2 för varje standby -klass undervisad.

Många lärare som inte kan öppna 60 höjdtidsluckor per månad kommer att tvingas mot standby -klasser så att de kan tjäna ett bonusbjudande på $ 2 när de hämtar och visar en standby -klass.

Magiska öron använder också regelbundet specialmöjligheter för lärare att tjäna erhållna incitament för att göra allt från att öppna vissa tidsluckor med en tidsfrist till att dela en översyn av magiska öron eller posta om företaget i deras sociala nätverk.

Maximera dina inkomster med magiska öron, sparka sedan tillbaka och sparka tillbaka efter klassen!
Lärarranking

Magic Ears tror att den enda tävlingen som måste behövas för undervisningsmiljön ligger hos dig själv, strävar efter att alltid förbättra och förse eleverna med påverkande inlärningsupplevelser.

Alla magiska öronlärare börjar på “andra” rang.

När du växer dina färdigheter och uppfyller de vissa lärar- och undervisningsmiljökraven kan du stiga i lärarens rang för att njuta av högre bokningsgrader och möjligheter för större höjningar vid förnyelse av kontrakt.

Förmåner för förnyelse av kontrakt

Var sjätte månad är det avtal om förnyelse av kontrakt! Om magiska öron fattar ett beslut att förnya ditt kontrakt, kan du ha möjlighet att få ut dina “toppmorötter” (tjänat genom att öppna slots) för en baslön höjning eller en kontantbonus.

Vilka material behöver jag för magiska öron?

Här är allt du behöver för att vara en Magic Ears -lärare:

Tillgång till en stationär dator eller bärbar dator
(Tyvärr, Chromebooks och iPads fungerar inte med Magic Ears Teaching Platform!)

Ett headset med en mikrofon

En webbkamera
(Externa webbkameror kommer att leverera bild och belysning av bästa kvalitet, men krävs inte.)

Stark internetanslutning

Stor belysning för både dig och din klassrumsmiljö

En barnvänlig, ren bakgrund (klicka här för bakgrundsidéer)

En lugn miljö

Minst två (2) relevanta rekvisita för varje klass
(Tänk barnens leksaker, whiteboards, tidning eller tidningsutskärningar eller till och med digitala rekvisita.)

Du kommer inte att förväntas ha alla dessa artiklar på plats för din första intervjudemo, men kommer säkert att behöva dem när du undertecknar ditt kontrakt för att undervisa!

När det gäller tekniska konfigurationer är här minimikraven:

Internet: 20 Mbps nedladdning och 5 Mbps publicerar minimum.

En Ethernet -sladd rekommenderas starkt för internet- och plattformsstabilitet. (Pro-TIP: Även om du har höghastighets WiFi kommer detta att hjälpa till att minska eventuella avbrott eller andra WiFi-relaterade problem som kan leda till en påföljd.)

Dator: Windows Desktop eller Laptop Senare Than Windows 7, eller Mac Desktop eller Laptop senare än MacOSX 10.11.

Processor: CPU i5 4: e generationen, modeller med suffix m, HQ, HK och högre.

Minne (RAM): 4 GB och högre.

Magic Ears Teaching Platform är ett program som du kommer att ladda ner till din dator snarare än en webbaserad plattform som andra företag.

Det är mycket interaktivt, så även om specifikationerna som anges ovan representerar minimikraven, rekommenderas det att använda en dator som överskrider dessa minimikrav för en mycket mer stabil prestanda.

Hur många timmar kan jag arbeta på Magic Ears?

Det finns inga minsta krav på undervisningstimmar med magiska öron!

Du kan visa så mycket eller så lite du vill. Men ju mycket fler platser du öppnar, desto mycket mer troligt blir du bokad och ju mycket mer du kommer att tjäna.

Visste du att Magic Ears böcker klasser för dig? Systemet böcker dina öppnade platser baserat på studentens efterfrågan och lärarranking.

De mycket fler klassplatser du öppnar, de mycket fler bokningar du sannolikt kommer att få. Magiska öronundervisningstimmar och bokningar bekräftas kl. Peking Time (BJT) för nästa dags klasser i BJT (både morgon och natt).

Magic Ears lanserar också snart ett alternativ med fast klass för lärare som vill ha mycket mer stabilitet med sina klassrum och elever.

Undervisningsplattformen du kommer att använda med magiska öron
Generellt sett är det de tillgängliga magiska öronens undervisningstimmar:

Måndag – fredag: 5:00 – 9:00 p.m. BJT (5-9 kl. EDT)
Lördag och söndag: 9:00 – 11:30, 5:00 – 9:00 p.m. BJT (9-11: 30 p.m., 5-9 kl. EDT)

Topptimmar med magiska öron kommer att vara din bästa chans för bokningar när du just börjar, eftersom dessa tider representerar klasstiderna med den högsta studentens efterfrågan.

Magiska öron Höjd timmar:

Magiska öronhöjden är vanligtvis tillgängliga dagligen från 7:00 – 8:30 p.m. BJT, såväl som från 9:00 till 10:30 BJT på lördagar och söndagar.

Detta schema kommer att förändras ibland med skolavbrott, helgdagar och förändringar i studentens efterfrågan, men Magic Ears-lärarportalen kommer alltid att ha de mest uppdaterade tiderna tillgängliga.

Hur ansöker jag om magiska öron?

Magic Ears ansökningsprocess är enkel. Klicka här för att komma igång, eller läs på för mycket mer information.

Besök webbplatsen Magic Ears och skapa ett konto med formuläret “Bli en hjälte”. När du har angett din e -postadress och skapat ditt lösenord klickar du på “Teach Now.”

Härifrån kommer du att vara direktTed till din officiella ansökan, där du kommer att ange din kontaktinformation och några andra detaljer.

Om du är en högskolestudent som ansöker, se till att välja ”grundutbildningsstudent” på den högsta utbildningsnivån.

(Pro-TIP: När du fyller i din ansökan, se till att alla dina dokument, till exempel ditt foto, CV och bevis på utbildning, är alla formaterade som PDF-filer eller JPG och passar storlekskraven på 10 MB eller mindre.)

Du kommer att märka en fråga om ett ESL -certifikat på applikationen, men oroa dig inte, det är bra att ansöka utan att ha en i handen.

Du måste dock få en 120-timmars TEFL-certifiering innan du kan underteckna ditt kontrakt. Om du ännu inte har din certifiering, se till att välja “villig att fortsätta” på din ansökan.

Magiska öron kommer också att be dig om en “ESL-verifiering”, vilket är ett bevis på att ditt TEFL-certifikatprogram är giltigt.

Exempel på accepterad verifiering inkluderar ett uttalande om ackreditering, ett officiellt slutförandebrev och en skärmdump av en online -verifieringsportal.

När du har gjort det förbi applikationsfasen kommer du på intervjuprocessen!

Applicera på magiska öron

Hur ser intervjuprocessen för Magic Ears?

I en överblick är detta Magic Ears intervjuprocess:

Slutför en intervjudemo (live eller inspelad)

Granska träningsmaterialet

Slutför en rättegångsdemo

Slutför en bakgrundskontroll

Underteckna ett officiellt kontrakt och börja undervisa!

Men här är mycket mer information om Intervjuprocessen för Magic Ears som hjälper dig på vägen.

Steg 1: Intervju demo med magiska öron

När du har godkänt den första applikationsvisningen kommer du att bli inbjuden att slutföra en intervjudemo.

Du har valet mellan att schemalägga en live 1-mot-1-demo med en Magic Ears-intervjuare på undervisningsplattformen eller skicka in en inspelad demo för Magic Ears-teamet att granska (ingen plattform krävs!).

Med båda alternativen kommer du att leverera en kort självintroduktion och ge en 3-5 minuters undervisningsdemo. Pro-Tip: Här är ett exempel på en välinspelad demo.

Detta steg i processen handlar mest om att ge magiska öron en smak av din undervisningsstil och passion för att hjälpa eleverna att växa.

Du måste se till att ta med massor av energi och ett stort leende, använda TPR (total fysisk svar) och röstvariation, tydligt uttalar dina ord och glöm inte dina rekvisita!

Om du passerar intervjudemon, får du ett e -postmeddelande från en Magic Ears framgångschef.

E -postmeddelandet kommer att innehålla länkar till utbildningsvideor, instruktioner om att få kontakt med dem på Dingtalk (en avgörande kommunikationsplattform för Magic Ears) och en inbjudan att schemalägga din testdemo.

Att lära elever med magiska öron är en tillfredsställande upplevelse
Steg 2: Trial Demo with Magic Ears

I rättegångens demo kommer du att träffa en Magic Ears-tränare eller framgångschef för att leverera en 10-15 minuters undervisningsdemo. Pro-Tip: För att hjälpa dig, klicka här för att se ett exempel på den exakta lektionen som används.

Du kommer inte att förväntas visa hela kursen. Istället kommer tränaren eller framgångschefen att anpassa dig när du ska starta och sluta undervisa, och de kommer att fungera som din student under demonstrationen.

Några stora saker som Magic Ears letar efter:

Passionerad undervisningsenergi

Konsekvent användning av TPR

Neutral accent och vokalvariation

Grundläggande plattformshanteringsfärdigheter

Använda övergångsfraser mellan objektglas (dvs “redo? Låt oss gå!”)

Väl upplyst, ren undervisningsmiljö gratis från distraktioner

Efter din undervisningsdemo kommer tränaren eller framgångschefen att förse dig med lite omedelbar feedback om din prestanda innan du stänger sessionen.

Steg 3: passera eller försök igen

Inom 1-2 servicedagar får du dina resultat med e-post. (Se till att kontrollera din skräppostmapp.)

I detta skede kan du bli vald till programmet “Progress to Success” där du kan ha möjlighet att försöka försöksdemonstrationen igen efter lite feedback/träning från Magic Ears -teamet.

När du har godkänt rättegången är du på de sista stegen – bakgrundskontroll, kontraktsignering och ult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *