En visuell resa med Italien: 31 bilder från våra senaste resor

italienska kompositör Giuseppe Verdi när det sades: “Du kanske har universum, om jag kanske har Italien”. Förutom att vi efter att ha åkt till detta startformade land i 3 veckor, kan vi ganska mycket komma överens om att hålla det citatet.

Det finns så många platser att åka till i Italien. Detta land har verkligen allt – natur såväl som landskap, historia samt arkitektur, mat samt vin, välkomnar människor samt en allomfattande atmosfär. Energin i detta land är nästan obeskrivlig.

Det är sant att vi har mycket, mycket mer att se i Italien, men från vad vi har sett är vi kär!

En lugn kanal i tidigt på kvällens ljus. Att komma bort från Grand Canal i Venedig samt att upptäcka några fredliga platser för att ströva är ett absolut måste.

Den underbara Ponte Vecchio (Old Bridge) i Florens har motstått WWII -bombningar samt enorma översvämningar. Vi undrade vad vi skulle utföra i Florens, liksom ett par dagar tillbringade bara på att saunter runt denna bro såväl som floden – med gelato i handen.

Mat spelar en sådan integrerad funktion i Italien. Att upptäcka de säsongsmässiga komponenterna såväl som exakt hur man gör pasta från grunden (medan du naturligtvis har vin) är ett måste. Klicka här för att inspektera matlagningsklassen vi gjorde i Rom.

Du kanske också gillar: var du ska bo i Rom: en guide till de allra bästa stadsdelarna och hotellen

Det finns massor av historiska platser såväl som extraordinära design av design i Rom, men Pantheon är en av de allra bästa bevarade antika romerska byggnaderna. Det är fortfarande världens största obehagliga betongkupol! Missa inte den här webbplatsen när du reser till Rom.

Att gå in på den toskanska landsbygden kommer att vara en höjdpunkt i din resa till Italien. Chianti -regionen i specifik är fantastisk. Att gå på ett vitt vinutflykt samt att kolla in detta lugna område är ett måste.

Florens har en Duomo, liksom den toskanska staden Siena! Båda är extraordinära arkitekturer.

På tal om Florens och dess Duomo … här är det. Duomo utvecklades 1436 och dominerar piazza med exakt samma namn – det skulle vara svårt att missa den här webbplatsen. Du kan gå in gratis, men måste betala för att klättra upp till toppen av kupolen för extraordinär utsikt över staden. Några av de allra bästa restaurangerna i Florens upptäcks i närheten.

Mask som tillverkar i Venedig. Karnevalshändelserna i Venedig är mycket mer av maskeradstilen snarare än händelserna i Latinamerika.

Ögongodis. I Italien är det svårt att säga nej till godis med ditt kaffe!

Du förstår aldrig vad du kommer att upptäcka på Roms gator.

Ön Burano, som finns i exakt samma skärgård som Venedig, förstås för spetsframställning såväl som färgglada hem!

En kvällspromenad och njuter av lamporna på floden i Rom.

Du har aldrig haft en cappuccino förrän du har haft en i Italien! Morgnar i kaffestänger är hektiska, höga och spännande. Italienarna står i baren för att snabbt dricka sitt kaffe innan de springer till jobbet.

Marknadsdagar i Florens.

Den extraordinära Piazza Navona i Rom. Fontänerna och designen här är vackra. Detta är ett fantastiskt läge för att se gatuartister samt njuta av vissa människor som tittar på.

Aperitivo tid i Italien är den bästa! I grund och botten, under 19:00 – 21:00 (eller så), kommer specifika barer att ha denna special på. Du köper din dryck till fullt pris, men du får fantastiska erbjudanden av gratis fingermat.

Mycket allvarliga schackmatcher pågår i Rom.

Piazza del Campo i Siena, som tros vara en av Europas största medeltida rutor.

Bitvita vinbaren såväl som restauranger med röda rutiga borddukar finns verkligen i Italien! Trastevere -kvarteret i Rom är ett fantastiskt område för att upptäcka välsmakande mat och atmosfär.

En toskansk solmiljö bakom olivgrenarna.

Trevi -fontänen i Rom är en av de mest populära fontänerna i världen. Det sägs att om du kastar ett mynt över din ideala bär såväl som i fontänen, kommer du att återvända till Rom. Fontänen är såväl stor som ett fantastiskt område för Go till både under dagen såväl som på natten.

Gelato … från en extremt nöjd italiensk kille?

Florens förstås för att vara Italiens konstfinansiering, men du kan upptäcka fascinerande bitar utanför museerna såväl som gallerier också. Se till att titta på dina fötter när du går så att du inte förstör någon typ av kritkonstruktioner!

Det anges att det finns över 900 kyrkor / katedraler i Rom!

För både vitt vin som ostentusiaster är Italien din plats.

Venedig kan vara överbelastad såväl som inte så äkta som många andra städer i Rom, men det är bara något speciellt med det …

En cykel från 1936 på Poggio Amorelli -vingården i Toscana.

Vackra Rom.

Tar en paus från gondoluppgifter i Venedig.

Matlagning med säsongskomponenter är avgörande i Italien – exakt hur bra ser dessa kronärtskockor ut?!

Att åka på en gondolresa är en avgörande semesterupplevelse i Venedig.

Inspirerad att resa till Italien ännu?!

Om du fortfarande är på staketet, inspektera några av våra andra artiklar här:

The Goats gör Rom: Vår vecka i den eviga staden

Var man kan bo i Rom, de absolut bästa stadsdelarna och logierna

21 Otroliga saker att se och uppträda i Florens

Video: Ta ett sjöflygplan från Kroatien till Italien

Video: Resa till Rom, Italien

Video: Pasta gör klass i Rom, Italien

Video: Resa till Florens & Toscana

Video: Kolla in underbara Venedig

Gilla det? Klara det! ?

Friskrivningsklausul: Goats on the Road är en Amazon -partner och likaså en ansluten till vissa andra återförsäljare. Detta indikerar att vi gör provisioner om du klickar på länkar på vår blogg och köp från dessa återförsäljare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *