Du kan inte vinna om du inte spelar

Senast uppdaterad: 8/1/20 | 1 augusti 2020

När jag ser tillbaka, vad jag tänker på det mest om arbetsstationslivet var den fullständiga tristessen. Tillbaka innan jag började resa arbetade jag inom administration av sjukvården: allra första inom inpatienthjälp (jag var personen som hälsade enskilda hushåll när de kom till enheterna) såväl som sedan på administrationskontoret vid kirurgiska behandlingsavdelningen.

Det var fem personer på mitt kontor (alla äldre än jag). Jag hjälpte en av doktorns såväl som det vanligtvis inte var mycket arbete så jag tillbringade mycket av mina dagar på MySpace och Friendster eller läste nyheterna.

Och när jag kom tillbaka från min allra första resa 2008 samt återvände till världen av sjukvårdsanläggningens administration, var det tristessen såväl som en stor mängd driftstopp som fick mig att producera en reseblogg.

Då kände varje dag samma sak. Jag kände mig gammal och oinspirerad.

“Vad gör jag fel?” Jag undrar. ”När allt kommer omkring arbetar jag, går till gymmet, går ut på helgerna och har goda goda vänner och hobbyer. Är det inte den amerikanska drömmen? ”

Men något saknades. En bit av pusslet var inte där. Jag kände mig som personen från filmens kontor. Min mamma använde för att säga att det var sedan jag var i en uppgift jag inte älskade. När jag upptäckte en passion skulle “arbete vara mycket mer än arbete.”

Det visade sig att hon hade rätt.

Men jag kommer inte in i konceptet att “du kan upptäcka din passion” genom att sitta ner med en penna såväl som papper och tänka, “OK, jag kommer att komponera min entusiasm och bara göra det . ”

Jag tror att du snubblar på din passion.

Du går ut såväl som online -livet såväl som då, en dag, inser: “Den här saken … Det här jag gör nu … är det som tänder min avslutar mest.”

För många år sedan förstod jag en kvinna i Thailand vars farbror blev extremt sjuk. Han var i sjukvårdsanläggningen i Bangkok, liksom vi var alla inte säkra på om han skulle göra det.

Min vän, en tidigare reklamchef från NYC, insåg medan hon tog hand om sin farbror, det var vad hon brinner för. När hennes resa var över, istället för att gå tillbaka till sitt gamla jobb, gick hon till institutionen för att bli sjuksköterska.

Min goda vän Matt kom nyligen in i trädgårdsskötsel. Han liksom sin andra hälft som att odla sin egen mat. Med varje ny säsong upptäcker han sig mycket mer dragen till jordbruksfrågor, markanvändning och trädgårdsskötsel samt mindre tänkande om hans lagstiftningspraxis. Så mycket att de efter att hans andra hälft har slutfört sin doktorsexamen, försöker hitta en stad för henne att visa där de kan få en gård såväl som han kan hamna som jordbrukare.

EXAKT SAMT SKAL HÄNDIGT FÖR MIG.

När jag först började resa, trodde alla att jag var galen för att ge den amerikanska drömmen. Men jag hade funnit att den amerikanska drömmen inte gjorde i form med mig. Jag var en cirkel som försökte i form till ett fyrkantigt hål.

När jag började resa upptäckte jag att det jag bodde för var att resa.

Det finns många människor som har det bra med kontorsarbete från 9 till 5, men jag är inte en av dessa människor.

Det var först när jag kom ut ur min komfortzon och började leva livet som jag upptäckte vad som tände min eld.

Om du är missnöjd eller dagdrömmer ditt liv, men vill ha fantastiska saker, måste du göra en förändring.

Du måste komma ut där.

Du kan inte vinna livets spel om du inte spelar det.

Att sitta i huset och njuta av Netflix kommer inte att modifiera någonting. Du kommer inte att gå ner i vikt om du inte tränar. Du kommer inte att tillfredsställa människor om du stannar hemma. Du kommer inte att upptäcka din kompis om du aldrig går på ett datum. Du kommer aldrig att förstå om du kan göra mycket mer om du inte pressar dig själv.

Du måste göra saker, ha hobbyer och visa lika mycket som dansen.

Livet förekommer utanför din dörr. Det är något du måste delta i.

Den dagen jag stoppade min uppgift var dagen jag rörde mig bättre för att leva det liv jag ville ha. När jag startade min blogg tog jag ytterligare ett steg framåt.

Varje dag tar jag ett mycket mer steg till mitt lämpliga liv – från att läsa 10 minuter längre, till att laga middag, till att registrera mig för bågskytte (The Hunger Games kommer), till att upptäcka exakt hur man trädgård, till att gå med i sociala klubbar, Att bita kulan och boka den prisvärda flygningen jag hittade.

Mitt liv kommer inte att modifiera om jag inte får det att hända.

Inte heller kommer din.

Mycket kan inträffa när du spelar livets spel.

Men du måste spela.

Även om du inte “hittar din passion” kommer du att upptäcka dig själv. Du kommer att upptäcka nya saker att tänka på såväl som nya hobbyer du älskar.

Så stoppa dagdrömmen. Gå ut. Gör de ändringar du vill ha.

Även om det bara är genom att läsa i fem minuter längre varje dag.

Små krusningar växer slutligen till enorma vågor.

Hur man reser världen på $ 50 per dag

My New York Times mycket populära pocketbok för världsresor kommer att visa dig exacTly hur man behärskar resekonsten för att säkerställa att du kommer av misshandlad väg, spara pengar och ha en djupare reseupplevelse. Det är din A till Z -planeringsguide som BBC kallade “Bibeln för budgetplanresenärer.”

Klicka här för att upptäcka mycket mer såväl som att börja läsa det idag!

Boka din resa: logistiska idéer såväl som tricks
Boka din flygning
Hitta en prisvärd flygning genom att använda Skyscanner. Det är min föredragna bläddringsmotor eftersom den söker på webbplatser såväl som flygbolag runt om i världen så att du alltid förstår att ingen sten lämnas omvänd.

Boka ditt boende
Du kan boka ditt vandrarhem med Hostelworld. Om du vill stanna någon annanstans än ett vandrarhem, använd Booking.com eftersom de konsekvent returnerar de billigaste priserna för pensionat och hotell.

Misslyckas inte med att komma ihåg reseförsäkring
Reseförsäkringsskydd kommer att säkra dig mot sjukdom, skada, stöld och avbokningar. Det är detaljerad säkerhet i situationen, allt går fel. Jag åker aldrig på en resa utan den eftersom jag har varit tvungen att använda det många gånger tidigare. Mitt föredragna företag som erbjuder den allra bästa tjänsten och värdet är:

SafetyWing (bäst för alla)

Försäkra min resa (för de över 70)

Medjet (för extra evakueringstäckning)

Redo att boka din resa?
Kolla in min resurssida för det allra bästa företaget att använda när du reser. Jag listar alla de jag använder när jag reser. De är de allra bästa i klassen liksom du inte kan gå fel med att använda dem på din resa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *